Sponsored

20 Hilarious Double-Meaning Pictures That Prove You Are Dirty-Minded


Do you consider yourself a dirty-minded person? If yes, this post is perfect for you. And, if not, then this post might prove that you are wrong. Here’s a question for you I’m great for protection. You use your fingers to get me off. What am I?

The answer is Gloves. But you thought of something else, then you know what we are talking about. Below are twenty images that will make you at them at least twice and twenty such questions to go with them.

1. You play with me at night before going to sleep. You can’t get caught fiddling with me at work. You only let a select few people touch me. What am I?

Answer: Your phone.

2. What’s a four-letter word that ends in ‘k’ and means the same as intercourse?

Answer: Talk.

3. I start with a “v” and every woman has one. She can even use me to get what she wants. What am I?

Answer: Her voice.

4. I come in a lot of different sizes. Sometimes, I drip a little. If you blow me, it feels really good. What am I?

Answer: Your nose.

5. What’s in a man’s pants that you won’t find in a girl’s dress?

Answer: Pockets.

6. You stick your poles inside me. You tie me down to get me up. I get wet before you do. What am I?

Answer: A tent.

7. What’s long and hard and has cum in it?

Answer: A cucumber.

8. If I miss, I might hit your bush. It’s my job to stuff your box. When I come, it’s news. What am I?

Answer: The paperboy.

9. What four-letter word begins with “f” and ends with “k,” and if you can’t get it you can always just use your hands?

Answer: A fork.

10. All day long it’s in and out. I discharge loads from my shaft. Both men and women go down on me. What am I?

Answer: An elevator.

11. I’m spread out before being eaten. Your tongue gets me off. People sometimes lick my nuts. What am I?

Answer: Peanut butter.

12. Arnold Schwarzenegger’s is really long. Michael J. Fox’s is short. Daffy Duck’s isn’t human. Madonna doesn’t have one. What am I?

Answer: A last name.

13. What is hard and hairy on the outside, soft and wet on the inside? The word begins with “c,” ends in “t,” and there’s a “u” and an “n” between them.

Answer: A coconut.

14. I start with a “p” and ends with “o-r-n,” and I’m a major player in the film industry. What am I?

Answer: Popcorn.

15. My business is briefs. I’m a cunning linguist. I plead and plead for it regularly. What am I?

Answer: A lawyer.

16. You get a lot of it if you’re powerful and successful, but significantly less when you’re just starting out. You sometimes do it with yourself, but it’s a lot better when you do it with another person. What am I talking about?

Answer: Email.

17. Name a word that starts with “f” and ends with “u-c-k”?

Answer: Firetruck!

18. I have a stiff shaft. My tip penetrates. I come with a quiver. What am I?

Answer: An arrow.

19. I go in hard but come out soft, and I never mind if you want to blow me. What am I?

Answer: Bubblegum.

20. What does a dog do that a man steps into?

Answer: Pants.

What's Your Reaction?

Cute
1
Cute
Lol
0
Lol
Love
0
Love

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 Hilarious Double-Meaning Pictures That Prove You Are Dirty-Minded

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Open List
Open List
Ranked List
Ranked List
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format